ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Ενεργοποίηση Ιδρυματικού Λογαριασμού(κωδικοί)

Δημοσιεύτηκε:
logo_accfin_main

Ιδρυματικός Λογαριασμός

Ο ιδρυματικός λογαριασμός φοιτητή είναι απαραίτητος για την πρόσβαση στις ιδρυματικές ακαδημαϊκές υπηρεσίες όπως το φοιτητολόγιο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η ακαδημαϊκή ταυτότητα, το σύστημα Εύδοξος(διδακτικά συγγράμματα), κ.α. Η ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού γίνεται μέσω της υπηρεσίας Ενεργοποίησης Ηλεκτρονικού Λογαριασμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (https://uregister.uoi.gr/) μία και μοναδική φορά και για να γίνει θα πρέπει να έχει προηγηθεί η ολοκλήρωση της εγγραφής.

Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (Πάσο)

Η ακαδημαϊκή ταυτότητα έχει και ισχύ Δελτίου Ειδικού Εισιτηρίου (Πάσο). Για την υποβολή της ηλεκτρονικής σας αίτησης επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση http://academicid.minedu.gov.gr.

Δήλωση μαθημάτων για το τρέχον εξάμηνο

Η προθεσμία για τη δήλωση μαθημάτων ανακοινώνεται κατά τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου και αφού έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο ιστότοπο: https://classweb.uoi.gr

Δήλωση Διδακτικών συγγραμμάτων

Η δήλωση γίνεται εντός συγκεκριμένης προθεσμίας που ανακοινώνεται στην αρχή κάθε εξαμήνου από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο ιστότοπο: http://eudoxus.gr/ και αφορά τα μαθήματα που έχετε ήδη δηλώσει για το συγκεκριμένο εξάμηνο.

e-course – Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Στην πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης μπορείτε να βρίσκετε το υλικό και άλλες πληροφορίες σχετικά με τα  μαθήματα. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο ιστότοπο:http://ecourse.uoi.gr/

Microsoft Office 365

Tο Πανεπιστήμιο έχει προμηθευτεί από τις αρχές του χρόνου το πρόγραμμα Microsoft Office 365 και το έχει διαθέσει σε όλο το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, καθώς και σε όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του.

Εγχειρίδιο Οδηγιών Λήψης και Εγκατάστασης του Office 365

Α8 ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Πληροφορίες ανακοίνωσης:

Σχετικός σύνδεσμος:

Σημαντική ημερομηνία:

Συνημμένα αρχεία:
Δεν υπάρχουν συνημμένα αρχεία