Πρόσκληση σε εκδήλωση Deloitte x WeLead στις 22 Φεβρουαρίου 2024

Δημοσιεύτηκε:
Κατηγορία: Εκδηλώσεις
logo_accfin_main

Εκ μέρους της ομάδας του Deloitte Competence Center να σας γνωστοποιήσουμε την παρακάτω εκδήλωση που συνδιοργανώνουμε  με το WeLead.

Το WE LEAD εκπαιδεύει τις γυναίκες μέσω trainings, networking, mentoring και ευκαιριών επαγγελματικής ανάπτυξης. Οι συμμετέχουσες αναδεικνύονται ως επαγγελματίες έτοιμες να εισέλθουν ή να επανέλθουν στο εργασιακό περιβάλλον και να αναλάβουν θέσεις ηγεσίας. Επιπλέον, το WE LEAD συνεργάζεται με ηγέτιδες και ηγέτες της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων, καθώς και με τις τοπικές κοινότητες και άλλους οργανισμούς για να επιτύχει μεγαλύτερη ενσωμάτωση στους χώρους εργασίας και να προωθήσει μια κουλτούρα συμπερίληψης και συνεργασίας.

Καθώς είναι στις ύψιστες προτεραιότητες μας μεταξύ άλλων ως Deloitte να προάγουμε την ενδυνάμωση γυναικών στον κλάδο της τεχνολογίας κάνοντας διάφορες δράσεις εσωτερικά και εξωτερικά, έχουμε σκεφτεί να συνδιοργανώσουμε μια εκδήλωση γνωριμίας, ενημέρωσης και ενδυνάμωσης με τίτλο: Code & Connect: Empowering Women & Allies In Technology.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα σχετικά social media post για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να τα προωθήσετε στο δίκτυο σας.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε κοντά μας!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Zoi Ntastamani

Secretary| DACC S.A.

Science and Technology Park of Epirus, Ioannina, 45110, Greece

D: +30 2310406532  M: +306946439076

zntastamani@deloitte.gr| www.deloitte.gr

Πληροφορίες ανακοίνωσης:

Σχετικός σύνδεσμος:

Σημαντική ημερομηνία:

Συνημμένα αρχεία:
Δεν υπάρχουν συνημμένα αρχεία