Απόκτηση Νέων Κωδικών https://uregister.uoi.gr/-Ανάκτηση Κωδικού https://mypassword.uoi.gr/

Δημοσιεύτηκε:
Κατηγορία: Γραμματείας
logo_accfin_main

Aναλυτικές οδηγίες θα δείτε εδώ

Η ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού γίνεται μέσω της υπηρεσίας Ενεργοποίησης Ηλεκτρονικού Λογαριασμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (https://uregister.uoi.gr/) μία και μοναδική φορά.

-Με τη χρήση του Ιδρυματικού Λογαριασμού οι πρωτοετείς φοιτητές θα έχουν επίσης πρόσβαση στις ηλεκτρονικές ιδρυματικές υπηρεσίες:

1. Φοιτητολόγιο: https://classweb.uoi.gr

2. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: email.uoi.gr.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημιουργείται αυτόματα είναι της μορφής username@uoi.gr (όπου username το όνομα χρήστη του Ιδρυματικού Λογαριασμού που ενεργοποιήσατε).

3. Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας: https://academicid.minedu.gov.gr

4. Ηλεκτρονική Υπηρεσία Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων (ΕΥΔΟΞΟΣ): https://eudoxus.gr. Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση για την ηλεκτρονική δήλωση διδακτικών συγγραμμάτων.

-Με τους ίδιους κωδικούς θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν και αίτηση για μετεγγραφή (όταν ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των μετεγγραφών)

Το όνομα χρήστη δεν μπορεί να αλλάξει. Ο κωδικός πρόσβασης είναι δυνατόν να αλλάξει μέσω της υπηρεσίας Διαχείρισης Κωδικού Χρήστη (https://mypassword.uoi.gr/). Η Υπηρεσία Διαχείρισης Κωδικού Χρήστη δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη, οποιαδήποτε στιγμή:

  • να ανακτήσει την πρόσβαση σε περίπτωση που δε θυμάται τον κωδικό πρόσβασής του, ακολουθώντας το σύνδεσμο «Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου».
  • να αλλάξει τον κωδικό πρόσβασης του ιδρυματικού του λογαριασμού, αφού συνδεθεί στο λογαριασμό του, ακολουθώντας το σύνδεσμο «Αλλαγή του Κωδικού μου»
  • να καταχωρίσει τα στοιχεία επικοινωνίας του μέσω των οποίων  μπορεί να γίνει μελλοντικά η ανάκτηση πρόσβασης (σε περίπτωση απώλειας του κωδικού πρόσβασης), αφού συνδεθεί στο λογαριασμό του, ακολουθώντας το σύνδεσμο «Καταχώριση στοιχείων».

Odigies-PI-METABASH_

Α8-Οδηγίες_ενεργοποίησης_λογαριασμού

Πληροφορίες ανακοίνωσης:

Σχετικός σύνδεσμος:

Σημαντική ημερομηνία:

Συνημμένα αρχεία:
Δεν υπάρχουν συνημμένα αρχεία